Standart Bir CRM Programından Daha Fazlasına Sahip Olun

Firmaların kurumsallaşması için departman bazlı süreç analizi yapıp ihtiyaçlar doğrultusunda yazılım teknolojilerinin kullanılması gerekmektedir. Müşterilerle yoğun bir iletişimin söz konusu olduğu satış ve satış sonrası hizmet departmanlarında, müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutmak için CRM programlarının kullanımı kıymetlidir.

Kompleks bir yapıya sahip olan işletmelerde, her departmanın süreçleri farklıdır. Departmanlar kendi içindeki bu detayları yönetirken, aynı zamanda etkileşimde olduğu departmanlarla da sağlıklı bir iletişim kurma ihtiyacı hissetmektedir. Yurtiçi satış ve ihracat departmanlarının ihtiyaçlarına dönük olarak hazırlanan; Müşteri ve Kontak Yönetimi, Aktivite ve Görüşme Takibi, Teklif Yönetimi, Satış Yönetimi, Teklif ve Satış Maliyeti, İhracat Yönetimi, Doküman Yönetimi gibi modüllerle süreci yönetme kolaylığı ve analiz avantajı sunmaktayız. Satış sürecinde; verilerin çokluğundan ve dağınıklığından, firma içi iletişim kopukluklarından, zamansal verimsizlikten kaynaklı problemlerin önüne CRM RedWhite ile geçebilirsiniz.

Satış departmanlarının firma içi iletişimi sağlıklı yürütmesi ve müşteriler nezdinde başarılı bir iş çıkarması, firma imajı açısından tek başına yeterli olmamaktadır. Satış sürecindeki doğru data yönetiminin ve sağlıklı iletişimin satış sonrasında da devam etmesi, kurumsallık açısından önem arz etmektedir. CRM RedWhite içinde yer alan Satınalma ve Tedarikçi Yönetimi, Stok ve Sevkiyat Yönetimi, Seri No ve Garanti Takibi, Servis ve Şikâyet Yönetimi modülleri ile teknolojik gücünüzü ve hizmet kalitenizi satış sonrasında da gösterebilirsiniz.

Proje, satış, servis, sevkiyat, ihracat ve satınalma ekiplerinizle yaptığınız toplantıların planlanması, kayıt altına alınması için CRM RedWhite ilave modülleri içinde bulunan Toplantı Takip Yönetimi modülü ile de CRM çözümlerine farklı bir bakış açısı getirdik.

Kurumsal İş Çözümleri

Diğer Bloglar

img
“Kurumsal İş Çözümleri” Çalışma Prensipleri

Müşterilerimize çözüm sağlarken öncelikli hedefimiz, firmalarına kurumsal fayda sağlayarak iş yönetimini kolaylaştırmaktır.

15.03.2022 11:16
img
Modern Proje Yönetimi ile İşletmenizi Güvence Altına Alın

İşletmelerin büyümesi için yeni projeler geliştirmeleri ve en verimli şekilde projelerini tamamlamaları gerekmektedir.

15.03.2022 11:16
img
ARGE Merkezleri Dijital Dönüşüme Neden İhtiyaç Duyarlar?

ARGE (Araştırma ve Geliştirme) merkezleri, bir şirketin veya kurumun inovasyon, keşif ve yeni ürün geliştirme faaliyetlerini yürüttüğü önemli bir yapıdır.

27.11.2023 16:47