Kurumsal İş Çözümleri Neden Laboratuvarlara Çözüm Sağlıyor?

Kurumsal İş Çözümleri, sektörler arası teknolojik bir köprü kurma hedefiyle birçok sektörden firmaya çözüm sağlamaktadır. CRM RedWhite markasına ait çözümleri ile laboratuvar malzemeleri üreticisi ve tedarikçisi olan müşterilerimizin; satış, servis, ihracat, satınalma, stok ve sevkiyat gibi kritik iş süreçlerinin yönetimi ve raporlanması konusunda uzun yıllardır yazılım geliştirmekteyiz. Laboratuvar sektöründe kazandığımız deneyimler doğrultusunda, deney laboratuvarlarının iş süreçlerini yönetebilecekleri çözümler geliştirerek de yolumuza devam ediyoruz.

Laboratuvarların dünyamızın ve insanlığın geleceği için ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Kurumsal İş Çözümleri olarak bu sektöre özel yapmış olduğumuz yazılım çözümleri ile katkı sağladığımızı düşünüyoruz. Çevre, gıda, kimya, iş hijyeni gibi deney laboratuvarlarına vermiş olduğumuz danışmanlık hizmetlerimizle işlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Laboratuvar sektöründe söz sahibi müşterilerimizle işbirliği içerisinde, deney laboratuvarlarının tüm ihtiyaçlarını giderecek doğrultuda çalışmalarımıza yön veriyoruz.

Deney laboratuvarlarının iş süreçlerinde yazılım programları, büyük önem taşımaktadır. Analiz sonuçlarını verme süresinde yapılan iyileştirmeler, çalışanların mesai saatini daha verimli kullanması, laboratuvar verilerinin sistemli bir şekilde kayıt altına alınması ve yönetmeliklere uygun rapor çıktılarının hazırlanabilmesi için LAB Kurumsal markamızla çözüm sağlıyoruz.

Yönetmeliklerde yapılan değişiklikler doğrultusunda, LAB Kurumsal programımızı her zaman güncel tutuyor ve geliştirmeye açık alt yapımıza yatırım yapıyoruz. Uzun yıllar hizmet verdiğimiz ve işbirliği yaptığımız değerli müşterilerimize, yazılım geliştirme ve danışmanlık hizmetlerimizin yanı sıra ar-ge gücümüzle de destek olmaya devam ediyoruz.   

Kurumsal İş Çözümleri olarak sektörlerin ihtiyacını karşılayacak yazılım çözümleri geliştirmenin tek başına yeterli olmadığının farkındayız. İşte bu nedenle deneyimli, implementasyon tecrübesi olan, iş süreçlerine hâkim, anlama/uyarlama kapasitesine sahip ve güvenle çalışabileceğiniz danışmanlarımızla hizmet vermekteyiz.

Kurumsal İş Çözümleri

Diğer Bloglar

img
Ar-Ge Sürecinde Yazılım Teknolojilerinin Kullanımı

Yeni ürün tasarımının ve geliştirmesinin, hem şirketlerin hem de ülkelerin geleceği açısından çok değerli olduğunun farkındayız.

15.03.2022 11:16
img
CRM Kültürüne Göre Firma Yönetiminde Önemli Stratejiler Nelerdir?

CRM kültürü, işletmenin sadece ürün ve hizmetlerini satmakla kalmayıp aynı zamanda müşteri odaklı bir yaklaşım benimseyerek müşterileriyle uzun süreli ve değerli ilişkiler kurmasını vurgular.

12.12.2023 15:36
img
İş Çözümlerinde İşlevsellik

Teknolojinin iş yönetimine katkıları çok olunca, büyümek isteyen firmalar da yenilikçi bakmaya ve teknolojik alt yapılar kurmaya başladılar.

04.12.2023 15:00