13 YILLIK DENEYİM ve TECRÜBE

Kurumsallaşmanın gerekliliğini kavramış, firması için kaliteli ürün ve hizmet arayışı içinde olan işletmelere çözüm sağlama hedefiyle 13 yıl önce başladı hikâyemiz. Kurumsallaşma sürecinde bizimle yol alan firmaların, büyüdüğüne ve sektörlerinde yıldız gibi parladığına şahit olduk. Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnun olan müşterilerimizin referanslarıyla da yüzlerce firmaya çözüm sağladık. Müşterilerimizin bize güveni ve sadakatiyle de ürünlerimizi sürekli geliştirmeye, yenilikçi yaklaşımlarımızla farkımızı ortaya koymaya devam ettik.

Yıllardır müşterilerimize fayda sağlamış olmanın, büyümelerine katkıda bulunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müşterilerimizin sistemlerini hazır hale getirdikten sonra da sürekli iletişim halinde olarak değişen ihtiyaçlarına cevap verme gayreti içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Yapmış olduğumuz tüm projeleri eksiksiz ve zamanında teslim etmemizin verdiği özgüven ile daha çok sektöre çözüm sağlıyoruz.  

Yazılım sektörüne ilk adımı CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) çözümleri ile attık; öncelikle firmaların müşteri takibi, teklif yönetimi, satış potansiyellerinin analizi ve raporlanması gibi çok önemli süreçleriyle ilgili yazılımlar sunarak başladık. Bu süreçleri yönetmeye başladıktan sonra müşterilerimizden gelen talepler üzerine çok kapsamlı modüller geliştirdik. CRM programımızı birçok sektörden firmayla etkileşerek, müşterilerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak sahada geliştirdiğimiz için, içerdiği özellikler ve tasarımıyla her zaman farklı olmaya çalıştık. Kurumsal çözüm danışmanlarının verdiği kaliteli satış ve implementasyon hizmetiyle ar-ge gücümüz birleştiği için, her geçen gün daha çok müşteriye çözüm sağlamanın gururunu yaşıyoruz.

Dijital Kurumsal markamızla, firmaların web sitesi, kurumsal kimlik çalışması, sosyal medya yönetimi gibi dijital işleriyle ilgili çalışmalar gerçekleştiriyoruz. CRM programımızı kullanan müşterilerimizin birçoğunun ar-ge departmanı da olduğu için, ARGE Kurumsal markamızla da Ar-Ge ve Proje Yönetimi programımızı geliştirerek çözüm sağlamaktayız. Project RedWhite çözümümüz ile müşterilerimizin proje departmanlarının süreçlerini detaylı yönetip raporlamalarını sağlamaktayız. SEO Kurumsal markamızla da firmaların dijital platformlarda ön plana çıkması için danışmanlık, tasarım ve yazılım hizmetleri vermekteyiz. Müşterilerimizin mobil uygulama, mobil arayüz tasarımı ve veri raporlaması gibi ihtiyaçlarına cevap verebilmek için Mobil Kurumsal markamızla destek oluyoruz. Deney laboratuvarı olan müşterilerimizin talepleri üzerine Lab Kurumsal markamızla programımızı geliştirerek çözüm sağlıyoruz. Ayrıca müşterilerimizin sistemlerine hâkim olduğumuz için, özel yazılım taleplerine de hızlı cevap vererek mutlak müşteri memnuniyeti anlayışı ile çözüm üretiyoruz.

Her projemizi ihtiyaç analizi aşamasından, teslim sürecine kadar titizlikle yönetiyoruz. Kalitenin ön planda olduğu kodlama, tasarım, danışmanlık hizmetlerimizle süreci tamamlıyoruz. Yaptığımız her iş kaliteli olsun diye çaba sarf ettiğimiz için karşılığının da müşteri memnuniyeti olarak bize geri dönmesi en büyük motivasyon kaynağımız oldu. Yıllardır çözüm sağladığımız müşterilerimizle daha nice uzun yıllar birlikte yol almayı ve yeni müşterilerimizi de ailemize dâhil ederek yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz.

Kurumsal İş Çözümleri

Diğer Bloglar

img
Arge Kurumsal'ın Yönetim Süreçlerine Katkıları Nelerdir?

Ar-Ge merkezleri, bir şirketin veya kuruluşun gelecekteki rekabet avantajını ve sürdürülebilirliğini sağlamak için kilit öneme sahip birimlerdir.

28.11.2023 12:54
img
En İyi CRM Firmaları Arasında Olabilmek İçin Neler Yapılmalıdır?

En iyi CRM firmalarının, müşteri odaklı yaklaşımı benimsemeleri, bu alanda liderliklerini sürdürebilmeleri için temel bir adımdır.

12.12.2023 15:21
img
ÇÖZÜM ARAYANLARA

“Çözüm arayanlara” sloganıyla çıktığımız bu yolda, firmaların iş süreçlerini yürütebilmeleri ve marka geleceğini güvence altına almaları için yanlarında olmayı hedefliyoruz.

15.03.2022 11:23